Let op, wij hebben gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen. Klik hier om onze openingstijden te bekijken.
TYRECOMPANY.BE
Producten (€ 0.00)
Mijn account
Laagste prijs garantie
Gratis levering
14 dagen retourrecht
24/7 dienst na verkoop

My Tyre Company; het persoonlijke account voor uw banden- en velgenbestellingen

My Tyre Company is je persoonlijke omgeving op TyreCompany.be. Hiermee heb je een overzicht van al je rekeningen en betalingen. Via My Tyre Company kun je eenvoudig je gegevens aanpassen en nogmaals track & trace gegevens opvragen. Overal kan je zo eenvoudig je zaken regelen thuis achter de computer, maar ook op vakantie!.

1. Account aanmaken

Je ontvangt een persoonlijk account na het aanmaken van je eerste bestelling. Wil je toch eerder een persoonlijk account op My Tyre Company? Maak er nu hier een aan.

2. Inloggen

Als je bent ingelogd bij je bezoek aan TyreCompany.be, kunnen wij je beter informeren over jouw persoonlijke mogelijkheden.

Lukt het niet om in te loggen? Controleer of je het e-mailadres juist hebt ingevoerd. Krijg je de melding 'e-mailadres onbekend' dan betekent dit vaak dat je nog geen account hebt. Als je aangemeld bent voor e-mailvoordeel, houdt dit niet automatisch in dat je ook een My Tyre Comany account hebt.

Krijg je de melding 'e-mailadres al in gebruik', dan is er al een account met jouw e-mailadres. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Wij sturen je dan een mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Als je met jouw e-mailadres niet meer kunt inloggen, neem dan contact met ons op om je gebruikersnaam (=een e-mailadres) op te vragen.

3. Uitloggen

Wij raden het je aan om je uit te loggen voor je eigen privacy en veiligheid, hierdoor kan een ander niet bij jouw persoonlijke gegevens. Je kunt bovenaan iedere pagina uitloggen

Belgie
Denemarken
Duitsland
Engeland
Frankrijk
Nederland
Oostenrijk
Polen
Spanje